foto-angeliqueEen leefstijl veranderen is voor velen een moeilijke klus. Uit ervaring weet ik dat het moeilijk is om het alleen te doen. Ik neem je ideaalbeeld als uitgangspunt. Ik weet dat dit heel krachtig werkt! Jezelf ‘een betere ik’ maken gaat immers over de persoon die je graag zou willen zijn. Het mooi fit én gelukkig coaching programma zorgt ervoor dat je maximaal wordt ondersteund om de beste versie van jezelf te worden. Je gaat weer stralen, je bent weer trots op jezelf, je voelt je gelukkig! Ik bied je de juiste ondersteuning die op jou afgestemd is. Ik zorg ervoor dat je er niet alleen voor staat. Wil jij afvallen of fit worden? Wil je je conditie verbeteren of meer energie krijgen? Wil je werken aan je zelfvertrouwen, je leven verrijken, een superlijf creëren…? Ik begeleid je graag. Samen ben je sterk! Mag ik je helpen?

Wat is mijn werkwijze?

Tijdens het Mooi, fit én gelukkig programma, stel ik een trainingsprogramma voor je samen dat is afgestemd op jouw achtergrond, wensen, conditie en doelstellingen. Behalve sport kunnen ook voedingsadvies, lifestylebegeleiding, coaching en zelfs fysiotherapie een belangrijke rol spelen.

In een vragenlijst vraag ik je eerst naar je dagindeling, je werk en privésituatie, je eet- en drinkpatroon, sportieve en medische geschiedenis, je hobby’s, enzovoort. Uiteraard blijft die informatie tussen ons. We hebben een wekelijks consult van een half uur. Hierin gaan we samen bewegen en/of bespreken we je lifestyle.

Hoe vaak moet je zelf trainen?

Om een zo hoog mogelijk rendement uit je programma te halen is minimaal 2 keer per week trainen een must naast je wekelijks consult. Daarvoor zie ik je in de groepslessen (Yin Yoga, Pilates of Spinning). Ook in je dagelijkse leven zullen we meer beweging in gaan bouwen. Is het voor iedereen geschikt? Het Mooi, fit én gelukkig programma is voor iedereen! Van jong tot oud, van beginnende tot ervaren sporter.

De mate van inspanning stem ik af op je dagelijkse bezigheden. Natuurlijk zullen we iedere keer nieuwe doelen stellen. Dit zorgt ervoor dat het programma te allen tijde afgestemd is op jou.

Meten is weten

Belangrijk is weten hoe je lichamelijke gesteldheid is en hoe deze zich ontwikkeld. Het dragen van een hartslagmeter tijdens je sportactiviteiten is hiervoor een must. Deze stel ik niet beschikbaar, maar ik wil je wel graag hierin adviseren. De focus ligt tijdens het programma niet op het verlies van kilo’s maar het verlies van centimeters. Dit zal je meer motiveren om door te zetten. Je lichaam veranderd voortdurend van vorm/omvang tijdens het programma maar soms kunnen de kilo’s achterblijven. Dit komt omdat je spiermassa toeneemt, en spieren zijn zwaar!

Extra hulplijnen nodig?

Soms is een specialisatie nodig: bijvoorbeeld een fysiotherapeut, homeopaat, diëtist of psycholoog. Ook daarmee zal ik je helpen. Samen leggen we contact met de passend specialist en vormen we een sterke eenheid. Alles voor het resultaat! Liever het traject aan gaan met je partner, vriend of vriendin? Duo coaching is ook mogelijk, het kan heel motiverend en stimulerend werken.

Kosten

Wordt bijvoorbeeld fysiotherapie vanuit de zorgverzekering vergoedt? Ja, in veel gevallen wordt fysiotherapie uit het programma door je zorgverzekeraar vergoed. Wil je graag weten wat jouw zorgverzekeraar voor jou vergoedt en mogelijk nog meer? Neem dan contact met hen op.

Investeer in je lichaam. Het is de énige plek waarin jij je hele leven moet wonen!

€ 125,-* per maand gedurende 3, 6, 9 of 12 maanden.

Duo: € 62.50,-* per maand gedurende 3, 6, 9 of 12 maanden.

 

*Excl. 2x sporten abonnement á € 49,50 per maand.

 

Interessant? Voor vragen kun je contact met me opnemen via telefoon of e-mail.