spinningSpinning geeft je een betere conditie, helpt je met vet verbranden (gemiddeld verbrand je 500 tot 800 calorieën per les). Spinning maakt je sterk in je rug, buik, billen en benen. Spinning geeft je meer stabiliteit waardoor bewegen in het dagelijkse leven makkelijker wordt. Je fietst op stimulerende muziek. Je houding en tempo wissel je voortdurend af. Veel variatie! Ik train je op basis van je hartslag. Hierdoor haal je optimaal rendement uit je training. Het dragen van een hartslagmeter tijdens de les is hiervoor een must. Deze stel ik niet beschikbaar, maar ik wil je hier wel graag in adviseren. Elke 4 tot 6 weken werken we naar een nieuw doel.

Is het voor iedereen geschikt?

Spinning is voor iedereen! Van jong tot oud, van beginnende tot ervaren sporter. Doordat het geboden programma gebaseerd is op jouw hartslagzones beweeg je altijd op een veilig niveau met optimaal rendement. In geval van contra-indicaties is vooraf overleg met je fysiotherapeut of huisarts mijn advies.

Wat mag je meenemen naar de les?

Aanraders voor optimaal Spinning genot is een luchtige top, een fietsbroek en spinningschoenen (met spd plaatjes) een aanrader. Mocht u niet in het bezit zijn van het laatstgenoemde, is een legging en schoenen met stugge zool een optie. Hartslagmeter (niet verplicht, maar wel zeer gewenst: meten is weten!) Daarnaast een handdoek en een flesje drinken ( 750 ml).

Kosten

Investeer in je lichaam. Het is de énige plek waarin jij je hele leven moet wonen!

1x per week: €29.50 per maand

2x per week: €49.50 per maand

Combineren met Personal coaching, Pilates of Yin Yoga is mogelijk én een aanrader!

Interessant? Voor vragen kun je contact met me opnemen via telefoon of e-mail.