yogaYin Yoga geeft het lichaam én de geest ruimte, in de ruimste zin van het woord. De lessen zijn gericht op het beweeglijker maken en het stimuleren van het bindweefsel. Een gezond en soepel bindweefsel maakt dat je gewrichten makkelijker en soepeler kunnen bewegen. Hierdoor wordt de zelfgenezende kracht van ons lichaam en geest gestimuleerd. Het kan bijdragen aan een sneller fysiek en mentaal herstel.  

Prachtig is ook de stilte die bij Yin Yoga hoort, het brengt je rust en bewustwording. Het heeft alles te maken met mindfullness.
Het zijn in het moment, in je lichaam, je ruimte en je gevoel.

Is het voor iedereen geschikt?

Yin Yoga is voor iedereen! Van jong tot oud, van beginnende tot ervaren sporter. Yin Yoga wordt ook van harte aanbevolen door fysiotherapeuten als nabehandeling bij o.a. klachten/aandoeningen als pijn, gewrichtsklachten (ook reumatische aandoeningen), hoofdpijn en rugklachten. Ook bij zwangerschap, verandering in leefstijl, stress, burn-out, hormonale disbalans of oververmoeidheid worden mooie resultaten bereikt. In geval van contra-indicaties is vooraf overleg met je fysiotherapeut mijn advies.

Wat mag je meenemen naar de les?

Het is prettig om soepel zittende kleding te dragen waarin je gemakkelijk kunt bewegen en je te allen tijde comfortabel zal voelen. Aan je voeten prettig zittende warme sokken. Een royaal badlaken om op te liggen, eventueel een warme fleecedeken kan je ontspanning nog optimaler maken.

Kosten

Investeer in je lichaam. Het is de énige plek waarin jij je hele leven moet wonen!

1x per week: €29.50 per maand

2x per week: €49.50 per maand

Combineren met Personal coaching, Pilates of Spinning is mogelijk én een aanrader!

Interessant? Voor vragen kun je contact met me opnemen via telefoon of e-mail.

Foto’s Yin Yoga zomer 2016
IMG_6410 IMG_6409 IMG_6406