Overname Fysiotherapie Wergea en Wartena door Fysiotherapie Smith

Vanaf 1 juli 2016 kunnen patiënten uit Wergea, Wartena en omstreken nu ook bij Fysiotherapie Smith in Wergea terecht. De praktijklocatie in Wergea zal ongewijzigd blijven, te weten Kerkbuurt 4 in Wergea. De hoofdvestiging van Fysiotherapie Smith blijft gewoon gevestigd aan De Tuije 3a in Garijp. De verwachte openingstijden van de praktijk in Wergea zijn: […]

Handtherapie in Garijp en Opeinde!

Onze collega Gerry Dillingh is vanaf februari begonnen aan de opleiding tot handtherapeut. Handklachten worden zelden door een algemeen fysiotherapeut behandeld, en wordt steeds meer als een specialisme gezien binnen de fysiotherapie. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld pijn of stijfheid van de vingers of duim, Ziekte van Dupuytren, triggervinger, peesontstekingen, artrose of botbreuken aan […]

Kleedkamers op locatie Garijp zijn klaar voor gebruik!

Het is nu ook mogelijk om bij ons te douchen in onze nieuwe kleedkamers! Wel zo lekker na het harde werken in de oefenzaal!         

Nieuwe website online

Vanaf vandaag is onze nieuwe website online! Op deze site vindt u naast onze aangeboden therapieën meer informatie over specifieke klachten en kunt u lezen wat u zelf kunt doen (of juist beter kunt laten). En ook niet onbelangrijk, deze site is ook geschikt voor mobiel gebruik. Kijk vooral eens rond!

Nieuwe collega: Marrit Grondsma

Na een geslaagde stage en het afronden van de opleiding Fysiotherapie, is Marrit Grondsma vanaf heden in dienst bij Fysiotherapie Smith. Naast algemene fysiotherapie werkt ze tevens als teamverzorgster bij voetbalvereniging v.v. ONT. Lees hier meer over Marrit.

Fysiotherapie Dam te Opeinde wordt overgenomen door Fysiotherapie Smith Garijp

Vanaf 1 januari 2015 kunnen patiënten uit Opeinde en omstreken nu ook bij Fysiotherapie Smith in Opeinde terecht.

Beweegprogramma Diabetes

Gerry Dillingh is in maart 2015 gestart met de cursus ‘Beweegprogramma Diabetes’. In de zomer/nazomer heeft zij deze cursus afgerond waarna Fysiotherapie Smith deze patiëntengroep binnen de praktijk kan gaan begeleiden.

Realisatie dames- en herenkleedruimte inclusief douche

Momenteel wordt er bij Fysiotherapie Smith, locatie Garijp, hard gewerkt aan het realiseren van een dames- en herenkleedruimte. Beide kleedruimtes worden voorzien van een douche zodat er na het sporten kan worden gedoucht.