Marrit GrondsmaFysiotherapie-Smith-Marrit-Grondsma

Algemeen fysiotherapeut / Claudicatio therapeut

Hallo, mijn naam is Marrit Grondsma en ik ben sinds september 2015 werkzaam Fysiotherapie Smith. Sindsdien heb ik mij verdiept in therapeutisch tapen, sportgerelateerde klachten (met name voet, enkel en knieblessures), en looptraining bij etalagebenen.

Daarnaast heb ik, net als Chris, mij verdiept in de cursus Mulligan technieken. Hiermee heb ik extra kennis in het pijnvrij behandelen van elk gewricht in het lichaam, dit is een mooie aanvulling binnen de fysiotherapie.  Omdat deze cursus over meerdere gewrichten in het lichaam gaat, kun je bij mij terecht voor diverse klachten.

Ook de looptraining bij Claudicatio Intermittens (etalagebenen) begeleid ik. Mensen met vaatproblemen worden niet meer per direct geopereerd, maar krijgen eerst begeleiding bij looptraining. Velen zijn hiermee voldoende geholpen en vaak is een operatie dan niet meer nodig!

Naast dat ik fysiotherapeutische behandelingen uitvoer, begeleid ik ook een aantal beweeggroepen op al onze locaties: Garijp, Opeinde en Wergea.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de voetbalvelden of op de Frieze meren met onze boot.

BIG nummer: 29920347904