Angelique DrenthIk ben Mooi, Fit & Gelukkig. En jij?

Aangenaam, ik ben Angélique Drenth. Ik ben in 2014 gestart met Angélique Drenth Lifestyle Coaching, kortweg: ADLC.

Het doel van ADLC is: zoveel mogelijk mensen een duidelijk beeld te geven hoe een gezond leven er uit zou kunnen zien. Samen met mijn man Harry streef ik ernaar dit doel te bereiken. ADLC bied een unieke combinatie aan van bewegen, gezonde voeding en leefstijladvies.

Wij noemen dat het Mooi, Fit & Gelukkig concept (MFG).

Waar staat MFG voor?

Door al jaren de motoriek van onze bezoekers te analyseren en te luisteren naar hun wensen en behoeften, heeft ADLC een eigen beweeg en coaching concept geïntroduceerd: MFG – Mooi, Fit & GelukkigHiermee onderscheidt ADLC zich van de reguliere beweegvormen en coaching trajecten.

Dat is dus: 1 + 1 = 3 voor jou!

Ons motto: Investeer in je lichaam, je moet er je hele leven in wonen!

Waarom?

ADLC vind het van groot maatschappelijk belang dat er meer aandacht gegeven wordt aan voeding, beweging en leefstijl advies. We vergeten veelal de zelf genezende kracht van ons lichaam in onze drukke maatschappij. Medicijnen vliegen ons met gemak om de oren maar lossen nauwelijks iets op. Het aantal personen met overgewicht, chronische ziektes (diabetes, reuma, hart- en vaatziekte, etc.) of een burn-out neemt zienderogen toe. Dit is zeer zorgelijk! De overheid en de zorgverzekeraars krijgen hier ook steeds meer oog voor en zijn ook bezig initiatieven te ontplooien op dit gebied.

Maar waarom zouden we wachten, het gaat om jouw gezondheid! Zie het belang van een gezond lichaam in en voel de levensvreugde die je er voor terug mag ontvangen.

ADLC heeft een prettige samenwerking met Fysiotherapie Smith. Hierdoor beschikt ADLC over een prachtige ruime oefenzaal. We verzorgen daar diverse lessen zoals Pilates, Yin Yoga, FeetUp Yoga en Spinning. ADLC beweegt uitsluitend in kleine groepen, maximaal 8 personen.

Bewegen mét aandacht voor jou noemen we dat!

De MFG leefstijl- en voedingsconsulten vinden plaats in de praktijkruimte aan de landelijk gelegen Ielke Boonstraloane in Garyp. Hier kunnen we alle rust om naar elkaar te luisteren en prachtige plannen te smeden om de beste versie van jezelf te ontdekken!

Wil je graag meer informatie? Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een proefles.

Angélique Drenth-Heldoorn