ADLC is gespecialiseerd in traditionele Indiase hoofd-, lichaams- en gezichtsmassages. Ayurvedische massage wordt dit ook wel genoemd. Het herstelt de balans tussen lichaam en geest. Een echte Ayurvedische massage onderscheidt zich door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie die voor een directe ontspanning zorgen. De kruidenolie heeft een smerende en medicinale werking. De massage kenmerkt zich doordat er rekening wordt gehouden met de constitutie van de persoon en eventuele specifieke klachten. Hierop wordt de kruidenolie afgestemd.

Kortom het is een behandeling op maat en een échte beleving!
Een Ayurvedische massage is een gehele lichaamsmassage waarbij het hoofd, gezicht, schouders, hals, nek en voeten als basis van de massage dienen.

Onze massage behandelingen starten bij ons altijd met een traditionele Indiase hoofhuidmassage (Shirodara). Dit maakt het hoofd sneller leeg, zodat je al snel optimaal ontspant. Een warme stroom van kruidenolie op het voorhoofd zet het lichaam aan om afvalstoffen af te voeren, zuivert de gedachten en helpt om onrust los te laten. Je voelt je hierna open en helderder.

Fris haar met zo min mogelijk versteviging is hierbij wenselijk. We gebruiken hierbij olie, die achter blijft in het haar. Om de uitwerking van de olie te verlengen adviseren wij je pas 30 minuten na de behandeling de olie uit het haar te wassen.

Advies: plan voldoende tijd in na je behandeling en neem indien gewenst iets hoofd bedekkends mee.

Deze vorm van massage geven wij op afspraak in ons Lifestyle Centre in Eernewoude.

 

Tijd Tarief
 30 minuten €  40,00
 60 minuten €  80,00
 90 minuten € 120,00
120 minuten € 160,00