MFG Klassieke Pilates

MFG Klassieke Pilates is de perfecte sportieve basis voor iedereen én een must voor iedereen met rugklachten. Verbeterd je houding. Maakt je spieren sterk en lang. De focus ligt op de kern van je lichaam “de romp”. Het geeft je meer stabiliteit en meer bewustwording van je lichaam. Bewegen zal hierdoor in het dagelijkse leven makkelijker worden. De lessen bestaan uit een combinatie van oefeningen ter verbetering van de coördinatie en krachtopbouw. Gecombineerd met een korte Tabata training welke conditieverbetering en vetverbranding verzorgt.

MFG BBB Pilates

MFG BBB Pilates is een intensiever variatie van de MFG klassieke Pilates. De focus ligt op het actief trainen van de Buik, Billen en Benen. Dé probleemzones voor velen onder ons. Je traint op stimulerende muziek met snel afwisselende oefeningen. Coördinatie, krachtopbouw, conditieverbetering en vetverbranding krijgen allen aandacht tijdens deze lessen. Het hoogste doel van alle pilateslessen moet zijn: de rompspieren, het krachtcentrum van je lichaam, te versterken.

Dat gaat gebeuren met MFG BBB Pilates in combinatie met wat extra zweetdruppeltjes!

Tip: Minstens 2x per week bewegen houd je lichaam in optimale conditie. MFG FeetUp Yin Yoga, MFG Yin Yoga of MFG Spinning kan een mooie aanvulling zijn.