MFG Yin Yoga

MFG Yin Yoga is een rustige inactieve vorm van yoga, geschikt voor iedereen. MFG Yin Yoga is yoga zonder geloofsovertuiging en mét resultaat! Het doel is het soepel en beweeglijk maken van je bindweefsel en gewrichten. Het rekt de dieper gelegen spierlagen en geeft ruimte aan de rug en het bekkengebied. Vergelijk MFG Yin Yoga eens met een fris gewassen spijkerbroek. Je trekt hem aan en hij voelt stug en strak. Na een uur dragen zit de broek lekker soepel om je lichaam. Dit gevoel beleeft je lichaam na een uurtje MFG Yin Yoga!

Tip: gun je lichaam de perfecte combinatie van een actieve spierversterkende sport met MFG Yin Yoga. Het zijn immers niet de spierkracht en het uithoudingsvermogen die ons beweeglijk en fit houden, maar ook de flexibiliteit van onze spieren en gewrichten. Denk hierbij aan een topsporter, zij beëindigen veelal hun carrière niet vanwege gebreken aan de spieren maar door problemen aan hun gewrichten.

MFG FeetUp Yin Yoga

Het heeft aardig wat gezondheidsvoordelen als je af en toe je wereld op z’n kop zet. De hoofdstand laat je groeien. Letterlijk omdat je lichaam helemaal uitstrekt doordat je profijt hebt van de omgekeerde zwaartekracht. Figuurlijk doordat deze houding je stimuleert in je persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2008 is FeetUp yoga in Duitsland een veel bezochte yoga les. Sinds 2017 Uniek in Friesland! Beleef de unieke formule binnen de FeetUp Yoga met MFG FeetUp Yin Yoga. MFG FeetUp Yin Yoga is een sublieme combinatie van een actieve (yang) en passieve (yin) Yoga vorm.

Wil jij bewegen, zonder pijnklachten aan:

  • Ruimte in het rug, schouder en nek gebied
  • Sterke romp
  • Sterke armspieren
  • Concentratie verhogen
  • Goede nachtrust
  • Doorbloeding stimuleren

Denk niet dat kan ik niet, iedereen kan het! Voel je zelfvertrouwen per les groeien.

Tip: Minstens 2x per week bewegen houd je lichaam in optimale conditie. MFG Pilates, MFG Yin Yoga of MFG Spinning kan een mooie aanvulling zijn.

Foto’s Yin Yoga zomer 2016
IMG_6410 IMG_6409 IMG_6406