Fysiotherapie-Smith-OefentherapieBij Fysiotherapie Smith bestaat de mogelijkheid om zelfstandig te sporten. U kunt er voor kiezen om alleen te komen, maar soms is gezamenlijk sporten gezelliger en voor de meesten ook nog eens een stok achter de deur!

We werken met een 10-ritten kaart, die kunt u voor €35,- kopen. Elke keer dat u komt, stempelt u uw kaartje af. Het voordeel is dat u zelf mag bepalen welke dag u komt en op welk tijdstip. De oefenzaal is elke dag open en op het planbord in de zaal kunt u kijken wanneer er plek is. U reserveert zelf een plekje voor de volgende keer dat u komt sporten. We zijn ook twee avonden in de week open. U kunt voor en na het sporten gebruik maken van onze kleedkamers met douche.

De eerste keer dat u bij ons komt, krijgt u een intake waarbij het gebruik van de apparatuur wordt uitgelegd. Mocht het nodig zijn krijgt u nog eens begeleiding en vervolgens mag u zelfstandig sporten. Wij zijn altijd aanwezig, mocht u klachten hebben/krijgen dan kunt u ons dus direct aanspreken.

Wilt u graag komen sporten of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact op indien u gebruik wilt maken van onze faciliteiten. Neemt u tijdens de intake vooral uw sportkleding mee!