Gerry Dillingh nieuwe baan

Gerry Dillingh heeft per 1 mei 2022 een nieuwe functie bij het Hand & Polstherapie Centrum in Drachten/Leeuwarden. Gerry is al sinds 2013 een vaste waarde binnen de praktijk en dus een vertrouwd gezicht voor veel patiënten.  Gerry krijgt nu een hele mooie kans om zich verder te verdiepen op het gebied van handen en Lees meer

Fysiotherapie Smith gestopt in Wergea per 1 Januari 2022

Een aantal jaren geleden hebben we de praktijk van Philip Schippers in Warga overgenomen. We hebben hier altijd met veel plezier gewerkt, maar helaas hebben we besloten om de vestiging in Warga te sluiten. Het blijkt voor ons niet mogelijk om drie locaties te bemannen met vier therapeuten. Zodoende richten we onze pijlen op onze andere twee vestigingen in Garyp en Opeinde.

We willen u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij streven er altijd naar dat zorg voor iedereen dichtbij beschikbaar is, gelukkig is Garyp niet ver weg. Wilt u van onze diensten en behandelingen gebruik blijven maken, dan bent u altijd van harte welkom. We hopen dat u onze praktijk daar ook weet te vinden!

Met vriendelijke groet,

Chris en Tina Smith

Praktijkhouders van Fysiotherapie Smith

Impressie van onze praktijk Opeinde

Bekijk nu hier een aantal foto’s van onze nieuwe locatie in Opeinde aan de Iendrachtsingel 2!

Update – de praktijk gaat weer open!

Donderdag 30 april hebben we toestemming gekregen om de zorg weer behoedzaam en stapsgewijs op te mogen schalen. Zeer goed nieuws! Wat houdt dit in?

Wij kunnen u veilig en op een verantwoorde manier de noodzakelijke zorg verlenen. Wij volgen hierbij het triageplan opgesteld door het KNGF. Kan uw behandeling op afstand gegeven worden, dan is dit altijd de eerste keus. Kan dit niet? Dan stellen we een aantal vragen waarmee we kunnen bepalen of u bij ons langs mag komen voor behandeling.

Onze oefenzalen blijven eerst gesloten voor sportgroepen, één op één fysiotherapeutische behandeling in de oefenzaal is wel mogelijk.

We hopen u snel weer in onze praktijk te zien!

Update – online of telefonisch intake

Nu de corona-maatregelen verlengd zijn tot in ieder geval eind april, is de praktijk gesloten voor behandelingen face-to-face. Heeft u klachten? We kunnen telefonisch of via beeldbellen een intake uitvoeren. Veel informatie over uw klacht kunnen wij via het gesprek tot ons nemen en uiteraard volgt een advies op afstand. Wij begrijpen dat dit niet altijd optimaal is, maar er zijn heel veel mogelijkheden om u op afstand met oefeningen en adviezen te helpen.

Bel gerust als u vragen heeft, we zijn elke dag telefonisch bereikbaar.

Update – corona virus

Beste mensen,

Het advies van het RIVM, de overheid en het KNGF is aangepast. Het advies luidt nu als volgt: behandelingen die niet uitgesteld kunnen worden, mogen in overleg met de huisarts of medicus voortgezet worden. Alle andere behandelingen face-to-face worden uitgesteld. Behandelingen via beeldbellen mogen wel voortgezet worden, dit zullen we dan in onze praktijk ook gaan doen.

Heeft u nog een afspraak staan? U wordt gebeld en samen met u wordt gekeken wat we via beeldbellen of telefonisch voor u kunnen betekenen.

Update – Physitrack

Waar de fysiotherapie al langer mee bezig is, zijn online programma’s waar we iemand mee op afstand kunnen begeleiden. Fysiotherapie Smith maakt vanaf vandaag gebruik van Physitrack. In dit programma staan ongelofelijk veel tips, oefeningen, adviezen etc. om iemand op afstand te kunnen helpen. Via Physitrack kunnen we beveiligd video bellen of chatten. U kunt zelf de app downloaden voor op je telefoon, of inloggen via een computer. Wij zullen u er verder over informeren als u belt voor een afspraak.

Soms kan een behandeling in de praktijk wél door gaan: heeft u veel pijn of werkt u in een vitale sector? Neem dan contact met ons op.

Team Fysiotherapie Smith

Update – praktijk deels open

Beste mensen,

Naar aanleiding van een bericht van de overkoepelende organisatie voor fysiotherapeuten, het KNGF, hebben wij besloten om de zorg (huisartsen, ziekenhuizen) zo veel mogelijk te ondersteunen. Dit houdt in dat een behandeling soms wél door kan gaan bij noodzakelijke fysiotherapeutische zorg, bijvoorbeeld als u zelf in de zorg werkt of u heeft veel pijn en u moet anders naar de huisarts of het ziekenhuis.

Soms is een telefonisch consult al voldoende, en als we merken dat u meer hulp nodig heeft, kunt u terecht bij ons in de praktijk. We nemen in de praktijk extra hygiëne maatregelen, u wordt gevraagd twee handdoeken mee te nemen. Bel gerust als u meer wilt weten. Wij helpen u graag.

Team Fysiotherapie Smith

Corona virus – Praktijk gesloten

Beste mensen,

Onze drie praktijklocaties gaan dicht, dit in verband met de uitbraak van het corona-virus. Werkt u in de vitale sector en heeft u klachten? Dan kunt u ons bellen en maken we een afspraak.

We begrijpen dat dit voor u heel vervelend kan zijn, maar gezien de situatie lijkt ons dit de juiste beslissing voor iedereen. Houdt onze site in de gaten, een update plaatsen we hier!

Heeft u vragen? Telefonisch zijn we goed bereikbaar! Mailen mag uiteraard ook.

Met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie Smith

Looptraining bij Claudicatio Intermittens (etalagebenen)

Onze collega Marrit heeft een nieuwe cursus afgerond! Mensen met etalagebenen (claudicatio intermittens/ vaatproblemen) kunnen nu ook bij ons terecht voor looptraining onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Kijk op onze site wat deze vorm van fysiotherapie inhoudt of vraag ernaar bij uw medisch specialist of huisarts.