Marrit GrondsmaFysiotherapie-Smith-Marrit-Grondsma

Algemeen fysiotherapeut / Claudicatio therapeut

Hallo, mijn naam is Marrit Grondsma en ben sinds september 2015 werkzaam Fysiotherapie Smith. Sinds ik ben afgestudeerd heb ik mij verdiept in therapeutisch tapen en klachten aan de voet, enkel en  knie.  Ik ben daarnaast de afgelopen twee jaar betrokken geweest bij het begeleiden van een sportteam waardoor ik ervaring heb opgedaan in het behandelen van sportblessures. Om deze reden ben ik dan ook aanwezig bij het sportspreekuur in de praktijk in Opeinde.

De laatste maanden heb ik mij, evenals Chris, verdiept in de cursus Mulligan technieken. Hiermee heb ik extra kennis in het pijnvrij behandelen van elk gewricht in het lichaam, dit is een mooie aanvulling binnen de fysiotherapie.  Omdat deze cursus over meerdere gewrichten in het lichaam gaat, kun je bij mij terecht voor diverse klachten.

Ook de looptraining bij Claudicatio Intermittens (etalagebenen) begeleid ik. Deze cursus heb ik recent afgerond. Mensen met vaatproblemen worden niet meer per direct geopereerd, maar krijgen eerst begeleiding bij looptraining. Velen zijn hiermee voldoende geholpen en vaak is een operatie dan niet meer nodig.

Ik ben werkzaam in al onze praktijken, Garijp, Opeinde en Wergea.

BIG nummer: 29920347904